stiri

Aplicație pentru Android de la Orange

TV de la Orange

Sistemul de operare Android a câștigat de partea sa atât utilizatorii cât și producătorii prin facilitățile oferite în mod gratuit. Orange pune la dispoziția clienților ce au optat pentru telefoanele cu Android o aplicație prin care aceștia pot urmări direct pe telefon 17 posturi TV. Serviciul TV de la Orange poate fi folosit atât prin intermediul conexiunii 3G, cât şi prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifează în funcţie de abonamentul şi de opţiunile active pe număr. Clienţii Orange care beneficiază de trafic nelimitat în Portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat şi în aplicaţie, iar cei care folosesc abonamente Panteră de 21 de euro sau mai mari au inclus atât traficul, cât şi accesul la canalele TV, la radio şi la catalogul de înregistrări.

În majoritatea ţărilor lumii, numărul de telefoane cu sistem de operare Android a crescut rapid, devenind unul dintre cele mai folosite sisteme de operare din lume. Clienţii solicită din ce în ce mai multe aplicaţii dedicate, iar dezvoltatorii se confruntă cu noi oportunităţi şi provocări. Cu siguranţă piaţa românească de aplicaţii creşte într-un ritm accelerat, odată cu vânzările de smartphone-uri. Astfel, Orange va continua să dezvolte aplicaţii localizate, create special pentru nevoile publicului din România.” a spus Tudor Juravlea, Product Manager, Orange Romania.

Aplicația Tv de la Orange poate fi descărcată gratuit din Android Market.

TV de la Orange
TV de la Orange

To Top

Citește articolul precedent:
Andy Rubin: 700.000 de echipamente cu Android activate zilnic

Andy Rubin, Vicepreședinte Senior al diviziei Mobile din cadrul Google, a postat pe profilul său faptul că în această perioadă...

Închide