Apple vrea să blocheze intrarea lui Galaxy S III în SUA

| |

Apple, celebra companie ce cumpără tehnologie de ultimă oră, dorește să blocheze vânzările noului Samsung Galaxy S III pe piața din Statele Unite ale Americii. Compania din Cupertino caută orice motiv, indiferent de cât de penibil ar fi, doar să se protejeze în fața gigantului asiatic.

Apple, unul dintre cei mai mari clienți Samsung, nu mai poate concura cu firmele din Coreea de Sud în ce privește tehnologia și apelează la diverse tertipuri legislative pentru a face profit.

Apple a depus o plângere la un tribunal din California prin care cere permisiunea să adauge la un dosar mai vechi și noul model produs de Samsung Galaxy S III. Plângerea mai veche se referea la Galaxy Nexus, telefonul dezvoltat în cooperare de Samsung și Google.

Ofensiva celor de la Apple se îndreaptă de fapt împotriva Android, pe care îl consideră un sistem de operare inspirat de iOS. Apple se luptă și cu HTC cerând blocarea importurilor pentru 29 de modele taiwaneze.

Americanii spun că S III ar încălca două patente dintre care unul se referă la introducerea datelor. Samsung Galaxy S III este mai performant decât iPhone 4S și a primit peste 10 milioane de precomenzi din întreaga lume, fiind cel mai vândut telefon înainte de a se lansa pe piață.

Samsung Galaxy S III ar urma să fie disponibil pe piața americană din 21 iunie 2012.

Prin aceste deciizii pro Apple, americanii își protejează piața internă împotriva importurilor asiatice apelând la diverse tertipuri ce limitează concurența și piața liberă.

Mai jos puteți citi plângerea celor de la Apple.

12-06-05 Apple Motion on Galaxy S III

Sursa: fosspatents.com

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!