Archos prezintă noul GamePad cu Android la IFA

| |

Archos a prezentat la IFA Berlin noul GamePad, prima tabletă pentru gaming dezvoltată de companie, cu o diagonală de 7 inci și cu sistem de operare Android. GamePad-ul are butoane fizice, joystick și ecran capacitiv pentru un control cât mai lejer, un procesor dual core tactat la 1.5GHz și GPU quad-core Mali 400MP.

Archos GamePad cu Android

GamePad-ul dezvoltat de Archos se diferențiază de celelalte dispozitive Android pe care le-am văzut până acum și se apropie mai mult de un PSP decât de o tabletă Android. Sistemul de operare cu care vine echipat GamePad-ul este Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Archos promite să colaboreze cu dezvoltatori de software pentru a realiza jocuri speciale pentru GamePad.

Chiar dacă nu are forța unei console portabile, Archos oferă un dispozitiv cu ecran mare la un preț imbatabil. Utilizatorii vor putea achiziționa tableta din luna octombrie 2012 contra sumei de 150 de euro.

Archos prezintă noul GamePad cu Android la IFA, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!