stiri

ARCHOS va lansa la MWC 2018 seria de telefoane Core S

Seria de telefoane ARCHOS Core S

ARCHOS va lansa 3 modele noi de telefoane în cadrul evenimentului Mobile World Congress 2018.
În întâmpinarea nevoilor utilizatorilor care caută telefoane inteligente cu ecrane mari, într-un corp compact, ARCHOS lansează modelele ARCHOS Core 55S, 57S și 60S, terminale care vin cu ecrane XXL pentru ca utilizatorii să se bucure de experiențe imersive în vizualizarea conținutului multimedia, dar și de activitățile preferate, precum utilizarea aplicațiilor și a serviciilor online. Cele 3 elefoane dispun de carcase de mici dimensiuni pentru vizionarea optimă a conținutului video, disponibil din ce în ce mai frecvent în formatul 18:9.

ARCHOS Core 55S

Cu o dimensiune a ecranului de 5,5 inci, ARCHOS Core 55S încorporează un procesor quad-core, cu o memorie RAM de 1 GB și 16 GB capacitate internă de stocare, extensibilă cu ajutorul unui card MicroSD. Terminalul dispune de două camere, respectiv o cameră principală de 8MP și una frontală de 2MP, dar și de o baterie de 2.300 mAh pentru utilizare pe toată durata zilei.

ARCHOS Core 57S

Cu un afișaj de 5,7 inci, inserat într-un design standard de 5,2 inci, modelul ARCHOS Core 57S dispune de un ecran HD+, cu tehnologia Full Black Lamination, într-un finisaj albastru închis lucios. Este echipat cu un procesor quad-core, o memorie RAM de 1 GB și o capacitate de stocare internă de 16 GB, extensibilă prin card Micro SD. Terminalul are în dotare o cameră principală de 8 MP și o cameră secundară de 2 MP și dispune de o baterie de 2.500 mAh pentru o autonomie superioară.

ARCHOS Core 60S

Cu o dimensiune a ecranului de 6 inci, modelul ARCHOS Core 60S vine cu un display IPS HD+, cu tehnologia Full Black Lamination și margini curbate 2,5 D. Acesta este alimentat de un procesor quad-core și dispune de 2 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 16 GB, extensibilă prin card Micro SD. Terminalul are în dotare un setup foto de 13 MP și 2 MP în partea din spate și o cameră frontală de 5 MP, dar și o baterie de 3.000 mAh, pentru utilizare îndelungată.
ARCHOS Core 55S, 57S și 60S vor fi expuse în Hala 6, stand B60 și vor fi disponibile la nivel european din primăvara anului 2018. Prețurile acestor modele vor fi 89.99 €, 99.99 €, respectiv 129.99 €, cu toate taxele incluse.

Seria de telefoane ARCHOS Core S

Seria de telefoane ARCHOS Core S

To Top

Citește articolul precedent:
ARCHOS Sense 101X
ARCHOS lansează tableta Sense 101X rezistentă la șocuri și contactul cu apa

ARCHOS a lansat pe piața din România ARCHOS Sense 101X, tableta ce dispune de conectivitate 4G LTE cu suport pentru...

Închide