stiri

Asura C700 un alt „ipad killer”

nJoy Asura C700

Piața de „tablete românești” se aglomerează rapid. Mărci precum Evolio, Allview, E-Boda și Infotouch vor fi concurate acum de nJoy, o companie românească din Timișoara, care va importa noua tabletă Asura C700.

Dacă mulți fani ai dispozitivelor mobile se așteptau ca firmele românești să facă pași importanți și să treacă la producția propriu-zisă de tablete, iată că acest lucru nu s-a întâmplat. Denumirile acestor tablete e o simplă strategie de marketing a importatorului, companiile românești neavând nicio legătură cu electronica.

Tableta Asura C700 completează mulțimea de chinezării existente pe piață și oferă utilizatorilor neavizați șansa de a intra în contact cu o tabletă pe care o pot cumpăra la un preț mic.

Importatorul timișorean a ales un model ieftin, cu specificații aflate la limita decenței pe care a instalat Android 4.2. Ecranul IPS are rezoluția de 1024×600 pixeli iar procesorul tactat la 1GHz este de tip Cortex A7 dual-core. Asura C700 beneficiază de 1GB memorie RAM și de grafica Mali 400 MP2.

Producătorii chinezi vând astfel de tablete la prețuri cuprinse între 30 și 50 de dolari (170 lei) însă românii vor trebui să plătească 370 lei pe acest model. Prețul final este umflat de taxele vamale, TVA, transport și adaosul consistent al importatorului.

nJoy Asura C700

nJoy Asura C700

To Top

Citește articolul precedent:
XOLO Q700S
XOLO Q700S vine cu ecran de 4.5 inci și un preț de 162 de dolari

XOLO a anunțat pentru India un nou telefon cu diagonala de 4.5 inci și sistem de operare Android. India ar...

Închide