stiri

ASUS a lansat update-ul Transformer Prime Android 4.0 Ice Cream Sandwich

ASUS Transformer Prime

ASUS a anunțat pe pagina oficială de Facebook.com/ASUS lansarea update-ului  Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru tableta Transformer Prime. Actualizarea FOTA a început pe 9 ianuarie 2012, ora 7:00PM Pacific time, cu 3 zile înaintea datei anunțate anterior.

ASUS Transformer Prime

Cel mai nou sistem de operare Android va ajunge mai întâi pe tabletele Transformer Prime ale utilizatorilor din America. În zilele următoare update-ul va fi disponibil la scară globală.

Așteptăm să actualizăm la Android 4.0 și tableta achiziționată de noi în urmă cu câteva zile din România. Vă vom ține la curent.

Update: Update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru ASUS Eee Pad Transformer Prime a fost confirmat în cadrul conferinței de presă NVIDIA de la CES, Transformer Prime devenind prima tabletă din lume cu noul sistem de operare Android. Actualizarea va fi trimisă prin FOTO, utilizatorii din America și Taiwan regăsindu-se într-un prim val.

[spoiler]Jerry Shen, CEO ASUS împreună cu Jen-Hsun Huang, CEO NVIDIA au anunțat aseară lansarea update-ului de firmware cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru ASUS Eee Pad Transformer Prime, prima tabletă din lume cu Tegra 3 quad-core. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței de presă NVIDIA de la CES, Transformer Prime devenind prima tabletă din lume cu noul sistem de operare Android.

Actualizarea de firmware a început să fie transmisă prin aer (FOTA) la ora 7pm PST pe 9 ianuarie 2012, utilizatorii din America și Taiwan regăsindu-se într-un prim val. Posesorii de Transformer Prime din celelalte țări vor primi și ei actualizarea software la Android 4.0 Ice Cream Sandwich în curând.

Printre facilitățile intersante ce vor fi disponibile odată cu actualizarea sistemului la Android 4.0 ICS se numără abilitatea de comuta rapid între versiunile mobile și desktop ale site-urilor vizitate, precum și posibilitatea salvării paginilor web pentru lecturile ulterioare offline. Utilizatorii vor beneficia de efecte speciale pentru camera foto, vor putea capta imagini panoramice și vor putea edita fotografiile pe Transformer Prime.

Jerry Shen, CEO ASUS, a dezvăluit cu același prilej și prima tabletă ASUS cu ecran de 7″ și procesor quad-core – ASUS MeMO 370T. Aceasta integrează într-o dimensiune și mai mică un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Tableta dispune de cameră foto de 8MP, ecran IPS și sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.[/spoiler]

To Top

Citește articolul precedent:
Huawei Ascend P1-S
Huawei va scoate un smartphone dual-core mai subțire decât RAZR XT910

Lupta dintre telefoanele subțiri se dă în milimetri. Producătorul chinez Huawei va subția cu 0.2 mm recordul lui Motorola RAZR...

Închide