stiri

ASUS a prezentat la CES 2014 noi modele cu Android

Jonney Shih, președintele companiei ASUS

ASUS a prezentat la CES 2014 noi produse remarcabile printre care se numără seria de telefoane ZenFone cu diagonale de 4″, 5″ și 6″, hibridul laptop-tabletă cu două sisteme de operare Transformer Book Duet (TD 300), telefonul PadFone mini ce se transformă într-o tabletă de 7″, interfața ZenUI și monitorul de gaming ROG Swift PG278Q.

Jonney Shih, președintele companiei ASUS

Jonney Shih, președintele companiei ASUS

Gazda evenimentului a fost Jonney Shih, președintele companiei,, iar prezentările s-au desfășurat sub sloganul “In Search of Incredible”.

ZenFone și PadFone mini

ZenFone este noul brand strategic de telefoane mobile ASUS. Cu ecrane ce variază între 4 și 6 inci și o mulțime de variante cromatice, ZenFone este un smartphone pentru mase.

ZenFone și PadFone mini – prezentare video


ZenFone 4 dispune de un ecran splendid de 4 inci și de un procesor Intel Atom Z2520 dual-core tactat la 1.2GHz, cu tehnologie Intel Hyper-Threading, ce oferă două fluxuri de execuție pe nucleu.

ASUS Zenfone 4

ASUS Zenfone 4

Cu două camere încorporate, o greutate de 115g și cinci culori disponibile (negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu, bleu și galben), ZenFone 4 este cea mai bună alegere pentru tineri.

ZenFone 5 are un ecran ISP de 5 inci ce oferă o rezoluție HD 1280×720, aceeași eficență energetică și un procesor dual-core rapid. Camera principală PixelMaster de 8 megapixeli captează fotografii în rafală, cu o luminozitate îmbunătățită cu până la 400% în cazul cadrelor slab iluminate. Tehnologiile GloveTouch și PenTouch cresc senzitivitatea ecranului

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5

ZenFone 6 oferă de asemenea, un ecran HD ce măsoară 6 inci în diagonală, astfel încât utilizatorii să vadă mai mult din ceea ce doresc. La fel ca ZenFone 5 și ZenFone 6, acesta dispune de tehnologiile GloveTouch și PenTouch.

ZenFone 6 include, de asemenea, camera principală PixelMaster de 13 megapixeli.

ASUS Zenfone 6

ASUS Zenfone 6

ZenFone 5 și 6 sunt disponibile în patru culori: negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu și auriu șampanie.

Ultima apariție în populara serie ASUS PadFone, PadFone mini este un smartphone de 4 inci care se andochează la o tabletă de 7 inci, ușor de manevrat cu o singură mână. Utilizatorii își extind instant spațiul de vizualizare, fără compromisuri. Cu un procesor Intel Atom Z2560 dual-core cu tehnologie Intel Hyper-Threading ce activează două fluxuri de execuție pe nucleu, 8GB spațiu de stocare și suport pentru carduri microSD de până la 64GB, PadFone mini are toate resursele necesare pentru aplicațiile mobile. Dispozitivul are suport dual SIM, astfel încât utilizatorii să aibă libertatea de a menține două numere de telefon diferite sau linii separate pentru date și voce, fără a avea nevoie de două telefoane.

Interfața ASUS ZenUI își face debutul pe telefoanele PadFone mini și ZenFone

Atât ZenFone și PadFone mini beneficiază de ZenUI, o nouă interfață grafică, disponibilă numai pe dispozitivele inteligente de la ASUS.

ZenUI este de asemenea, conceput pentru socializare print Omlet Chat, motorizat de platforma Omlet Open Messaging. Cu Omlet Chat, utilizatorii pot partaja orice: text, fotografii, clipuri video, audio, în orice moment, cu oricine, pe orice telefon.

Transformer Book Duet – inovație cu două sisteme de operare ce transformă așteptările utilizatorilor

Transformer Book Duet (TD 300) este primul laptop din lume cu patru moduri de utilizare, ce se transformă într-o tabletă, cu tehnologie Instant Switch ce permite utilizatorilor să comute între Windows și Android atât în modul laptop cât și în cel tabletă, în numai patru secunde, doar prin apăsarea unui singur buton sau a unei taste virtuale de pe tabletă.

ASUS Transformer Book Duet (TD 300) prezentare

Având la bază un procesor puternic Intel Core i7, Transformer Book Duet rulează până la de două ori mai rapid decât tabletele cu procesoare ARM, existente acum pe piață.

ASUS Transformer Book Duet (TD 300)

ASUS Transformer Book Duet (TD 300)

Cu tehnologia ASUS SonicMaster integrată și difuzoare pe ambele părți ale tabletei, Transformer Book Duet redă un sunet de calitate. Transformer Book Duet este de asemenea un laptop Windows foarte puternic, având un ecran multi-touch FullHD de 13 inci.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung TabPro
Samsung a lansat GALAXY NotePro și TabPRO, două tablete cu Android

Samsung a lansat linia de tablete Samsung GALAXY NotePro și TabPRO. Cu patru noi dispozitive puternice din gama GALAXY -...

Închide