stiri

ASUS anunță în România telefonul de gaming ROG Phone

ASUS ROG Phone

ROG Phone este primul telefon echipat cu sistem de răcire 3D cu cameră de vapori pentru o experiență superioară în jocurile mobile. Smartphone-ul de gaming va ajunge în România în toamna acestui an.

ASUS ROG Phone costă 5500 de lei!

La doar două zile după dezvăluirea sa la Computex, fanii Republic of Gamers din România primesc confirmarea că ROG Phone va ajunge și pe piața locală. Primul telefon inteligent ROG pentru gaming – primul smartphone din lume ce integrează un sistem de răcire 3D cu camere de vapori – va sosi la București în această toamnă, plaja de prețuri fiind între 5500 lei (TVA inclusiv) pentru versiunea cu stocare de 512GB și accesoriul AeroActive Cooler și 10.000 lei pentru telefonul echipat cu toate accesoriile.

ASUS ROG Phone

ASUS ROG Phone

Mult așteptatul ROG Phone dispune de un sistem unic de răcire GameCool 3D cu cameră de vapori, senzori tactili AirTrigger cu ultrasunete și un design exclusivist, centrat pe jocuri, cu porturi montate pe lateral pentru modul peisaj, ecran AMOLED cu efecte vizuale HDR, rată de reîmprospătare de 90Hz și timp de răspuns de 1ms pentru o experiență de gaming mai pătrunzătoare. Având la bază ADN-ul pur ROG și cea mai rapidă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 845 octa-core la 2.96GHz cu grafică optimizată Qualcomm Adreno 630, telefonul ROG dărâmă orice barieră, ajungând acolo unde competiția nu îndrăznește.

“Este o sărbătoare a celor care îndrăznesc să fie diferiți. Cu 12 ani în urmă, ROG a fost fondată din dorința noastră de a crea o gamă completă de echipamente de ultimă generație concepute pentru victorie. Acum, prin dedicația inginerilor ROG, a designerilor, a jucătorilor profesioniști și a pasionaților din întreaga lume, am atins aceste obiective și le-am introdus în esența ROG. Vom continua în acest spirit, urmărind o nouă generație de inovații în domeniul jocurilor”, spunea Directorul Executiv ASUS, Jonney Shih, bucuros de extinderii gamei de produse ROG cu un telefon excepțional.

Don McGuire, Vicepreședinte, Global Product Marketing, Qualcomm Technologies, Inc. a subliniat parteneriatul de lungă durată între ROG și Qualcomm Technologies, Inc, subsidiară Qualcomm Incorporated. “Qualcomm Technologies și ASUS s-au bucurat de un mare succes de-a lungul anilor și suntem bucuroși să punem baza noului dispozitiv de ultimă generație, ROG Phone,” a spus McGuire. “Platforma noastră mobilă Snapdragon 845, complet reconcepută cu grafica Adreno 630, optimizată pentru jocuri, este proiectată pentru viteză, minimizând reglarea termică și maximizând eficiența bateriei, astfel încât utilizatorii să se poată juca mai mult timp. Chipsetul Snapdragon 845 este proiectat să ofere o experiență de gaming fără precedent, dezvoltând performanțe excepționale, cu grafică rapidă, fluidă și viteze Gigabit indiferent dacă sunt pe LTE sau Wi-Fi 802.11ad.”

ROG Phone – un deschizător de drumuri

ROG Phone este un deschizător de drumuri, fiind construit în mod special pentru gamingul mobil de înaltă performanță. Camera de vapori unică, GameCool, cu AeroActive Cooler detașabil pentru o răcire extra, susține un framerate ridicat, fără blur, în timp ce ecranul AMOLED redă imagini la o rată de refresh de 90Hz și un timp de răspuns de 1ms pentru efecte vizuale HDR incredibile.

ASUS ROG Phone

ASUS ROG Phone

Designul confortabil al telefonului include porturile unice montate pe lateral, două butoane virtuale AirTriggers, cu senzor Ultrasonic, programabile, cu răspuns tactil avansat – ce le permite jucătorilor să se concentreze la joc, oferindu-le abilitățile necesare pentru dominarea totală. O gamă unică de accesorii de extensie îmbunătățesc mai departe experiența ROG Phone: opționalul TwinView Dock pentru modurile dual-screen, Mobile Desktop Dock pentru gaming în stil desktop și controlerul Gamevice cu WiGig Dock ce utilizează Wi-Fi 60GHz pentru gaming pe ecranele mari. Alte inovații aduse de ROG Phone includ iluminatul ASUS Aura RGB și suportul Aura Sync, plus ASUS HyperCharge o tehnologie de încărcarea directă pentru o încărcare la temperatură redusă a bateriei, mai rapidă și mai sigură.

To Top

Citește articolul precedent:
Allview A9 Plus
Allview lansează A9 Plus, un telefon cu Android Go

Allview, marca românească de smartphone-uri și tablete, lansează A9 Plus, primul telefon cu sistemul de operare Android Oreo (Go edition)...

Închide