stiri

ASUS anunță Zenfone 2, un super telefon cu 4GB RAM

ASUS Zenfone 2

ASUS a anunțat în cadrul CES 2015 un super telefon echipat cu 4GB memorie RAM. Zenfone 2 (a nu se confunda cu seria Zenfone 4,5,6) face parte din a doua generație de telefoane Zenfone a producătorului taiwanez fiind construit pe cea mai noua platformă Intel Atom. Performanța este livrată de procesorul Intel Atom Z3580 pe 64 biți fotolitografiat pe 22 nanometri. Un modem LTE-Advanced oferă o conectivitate ultra-rapidă 4G/LTE.

Asus Zenfone 2 hands-on

Ecranul IPS+ Full HD de 5.5 inci are o ramă ultra-subțire ce reduce și mai mult dimensiunile telefonului, maximizând suprafața vizibilă. Camera PixelMaster cu senzor de 13MP și diafragmă largă f/2.0 permite capturarea ușoară, la înaltă rezoluție a fotografiilor.

Camera include funcții precum mod Low Light, mod Backlight (HDR) și bliț Real Tone pentru a ZenFone 2 are o baterie de 3000mAh și include tehnologie pentru reîncărcarea rapidă reducând drastic timpul de așteptare.

Experience 2Morrow: Prezentarea ASUS la CES 2015

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2

To Top

Citește articolul precedent:
NVIDIA Tegra X1
NVIDIA anunță Tegra X1 cu performanțe de 1 teraflop

NVIDIA anunță cel mai nou procesor pentru dispozitivele mobile ale anului 2015. Tegra X1 este primul procesor din lume capabil...

Închide