stiri

ASUS deschide standul de la MWC cu noi modele Fonepad

ASUS Fonepad

ASUS a debutat la Mobile World Congress 2014 cu două noi versiuni ale popularei serii Fonepad, Fonepad 7 LTE (ME372CL) și Fonepad 7 (ME175CG).

„Suntem bucuroși să dezvăluim cele mai noi modele Fonepad și să prezentăm europenilor o linie completă de telefoane mobile în cadrul MWC 2014,” a declarat Benson Lin, Vicepreședinte ASUS Corporate. “ASUS își urmează sloganul, fiind mereu ‘în căutarea incredibilului’, continuând să ofere consumatorilor o experiență incredibilă prin inovație în domeniul mobilității.”

Cel mai recent model adăugat liniei de dispozitive mobile ASUS, expuse la Mobile World Congress, este Fonepad 7 LTE (ME372CL), o tabletă de 7 inci cu modul LTE și funcții de telefonie. Dispozitivul se adresează celor care doresc un singur dispozitiv fără compromis. Cu viteze ridicate de transfer, Fonepad 7 LTE oferă streaming video și muzică, îmbunătățind răspunsul browserului. Difuzoarele frontale și tehnologia SonicMaster redau un sunet bogat, imersiv, perfect pentru a completa experiența vizuală, oferită de ecranul HD IPS (in-plane switching). Filmele și jocurile prind viață pe tabletă.

ASUS Fonepad

ASUS Fonepad

Procesorul Intel Atom Z2560 la 1.6GHz, cu tehnologie Hyper-Threading, oferă multi-tasking superior și performanțe grafice în cele mai recente jocuri și aplicații. Grație eficienței energetice, autonomia tabletei permite operarea pe durata unei zile întregi.

Fonepad 7 (ME175CG) este un alt produs nou expus la Mobile World Congress. Tableta de 7 inci are conectivitate 3G și funcții de telefonie, ce dau un plus de valoare dispozitivului. Fonepad 7 dispune de ecran HD IPS, afișând imagini clare, intense. Performanța procesorului Intel Atom Z2520 la 1.2GHz asigură o experiență fluidă și promptă în același timp. Conectivitatea 3G îmbunătățește funcționalitatea produsului, utilizatorul putând naviga oricând pe internet și comunica în rețelele sociale și prin apeluri video fluide.

ASUS deschide standul de la MWC cu noi modele Fonepad , 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Gear 2
Samsung prezintă ceasurile Gear 2 și Gear 2 Neo

Samsung Electronics lansat două noi ceasuri inteligente ce se pot conecta la unele dintre dispozitivele Galaxy. Gear 2 și Gear...

Închide