stiri

ASUS Eee Pad EP101TC: Android sau Windows EC 7?

engadget.com vine cu o știre ce-ar merita să fie confirmată. ASUS s-ar fi răzgândit asupra sistemului de operare pentru Eee Pad EP101TC, tabletă anunțată pentru începutul anului viitor. Androidul lui Google i-ar fi luat deja locul lui Windows Embedded Compact 7 în planurile producătorului taiwanez.

În prezent, ASUS testează Froyo, dar până la anu va intra în pâine Gingerbread (Android 3.0) care ar putea deveni alegerea finală :)  Primele demonstrații publice cu Eee Pad EP101TC vor fi găzduite cel mai probabil de expoziția CES din ianuarie 2011.

La începutul lui iulie, coreenii de la LG – care lucrează și ei la o tabletă cu Windows 7 – au confirmat că vor pregăti și varianta cu Android Froyo. Tableta lor Optimus Z este așteptată în ultimul trimestru al acestui an.

Tabloul devine și mai animat, devreme ce Lenovo nu se lasă codaș și promite că tableta LePad cu Android va ieși până în 2011. Probabil, chinezii vor avea succes la francezi – LePad avec Android – probabil o resuscitare a lui Skylight / U1 Hybrid R&D. Parca aveau si un Le Phone :)

Un lucru e clar: HP nu va lansa anul acesta nicio tabletă cu Android. [fb-share]

To Top

Citește articolul precedent:
Cum sa rezolvi un cub Rubik 7x7x7 cu Droid şi Lego NXT

Cubul Rubik v-a dat bătăi de cap în copilărie? Cu siguranță v-ați luptat cu unul 3x3x3. Dar, cum spune o...

Închide