stiri

ASUS Eee Pad Transformer cu Android Honeycomb

Asus Eee Pad Transformer

Prima livrare a tabletei hibrid ASUS Eee Pad Transformer s-a efectuat zilele acestea. ASUS a echipat noua tabletă Transformer cu sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb, încercând să scoată în evidență ecosistemul de aplicații disponibile pe Android Market. Motorizat de procesorul dual-core NVIDIA Tegra, Transformer afișează rapid paginile web și se descărcă foarte bine în multi-tasking.

Ecranul tabletei este de tip LCD IPS, iluminat cu LED-uri, iar sticla ce acoperă suprafața capacitivă este rezistentă la zgârieturi. O cameră de 5MP, amplasată în partea din spate și una frontală de 1.2MP, pot capta și înregistra clipuri video care pot fi redate apoi pe televizoare HD, prin intermediul portului mini HDMI.
Tastatura detașabilă integrează un acumulator suplimentar și extinde autonomia tabletei de la 9.5 ore la 16 ore, utilizatorii putând opera o zi întreagă.

Transformer are preîncărcată suita office profesională Polaris Office 3.0, ce permite utilizatorilor să editeze diferite tipuri de fișiere, precum documente (.doc), foi de calcul (.xls) și prezentări (.ppt). Utilizatorii pot, de asemenea, să acceseze Android Market pentru a instala aplicațiile de care au nevoie.

Update: Tableta cu Android de la ASUS a fost lansata vineri în Taiwan, unde deja poate fi pre-comandată, cu livrare în aprox. 2 săptămâni. Pe 30 martie, ASUS va lansa Transformer-ul în Marea Britanie. Ulterior, produsul va fi disponibil și în America.

To Top

Citește articolul precedent:
Apple iPad 2 vs Samsung GALAXY Tab 10.1

Apple a reușit în permanență să se detașeze de alte produse mai performante utilizând argumentul fashion pentru a-și convinge clienții....

Închide