stiri

ASUS lansează telefoanele ZenFone 3

ASUS Zenfone 3 ZE552KL

ASUS a lansat în România noile telefoane inteligente ZenFone 3. Noua gamă, ce va fi disponibilă pe piața locală începând cu această lună, include mai multe terminale, etajate după cerințele diferitelor tipuri de clienți. Vom avea: ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe, ZenFone 3 Ultra, Zenfone Go și Zenfone 3 Max. Fiecare dintre aceste modele enumerate mai sus va veni cu propriile variante.

Modelul ZenFone 3 rămâne elementul de bază al gamei

ZenFone 3 este un smartphone ce facilitează accesul majorității utilizatorilor la performanțele de top. Construit în jurul unui display Super IPS+, cu diagonala de 5.2” sau 5.5”, rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și luminozitate de până la 600cd/mp, ZenFone 3 oferă o experiență vizuală incredibilă în aplicații, clipuri video și jocuri mobile. Cu o ramă îngustă, ZenFone 3 oferă un raport ecran-carcasă de 77,3%, pentru o arie cât mai mare de afișare încadrată într-un corp subțire și compact. Atât partea frontală, cât și spatele telefonului sunt acoperite cu sticlă rezistentă împotriva zgârieturilor, Corning Gorilla 2.5D, care face ca marginile telefonului să fie complet netede.

ASUS Zenfone 3 ZE552KL

ASUS Zenfone 3 ZE552KL

Telefonul ZenFone 3 este echipat cu o cameră foto de 16MP cu senzor de imagine Sony, stabilizare optică a imaginii (OIS) pe 4 axe și stabilizare electronică a imaginii (EIS) pe 3 axe pentru filmările video 4K.

ZenFone 3 este primul telefon dotat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 625 cu opt nuclee de procesare. Dispozitivul are conectivitate 802.11ac MU-MIMO Wi-Fi, grafică la nivel de PC și până la 4GB RAM, toate acestea pentru a putea dezvolta performanțe mobile de top cu eficiență îmbunătățită și autonomie energetică extinsă.

ZenFone 3 oferă și un cititor de amprente, acesta fiind amplasat pe spate, chiar sub degetul utilizatorului, ajutând la deblocarea telefonului într-o fracțiune de secundă.

Prețurile aproximative pentru modelele ZenFone 3:

    ZE520KL: 1499 lei (TVA inclusiv)
    ZE552KL: 1849 lei (TVA inclusiv)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Note7
Samsung a înlocuit 60% din dispozitivele Galaxy Note 7 din Europa

Samsung anunță că 57% din smartphone-urile Galaxy Note7 din Europa au fost deja schimbate de utilizatori de la debutul Programului...

Închide