ASUS lansează un telefon cu zoom optic 3X

| |

ASUS a prezentat la CES 2015 un smartphone cu zoom optic 3X. ZenFone Zoom (ZX550) este cel mai subțire smartphone din lume ce dispune de o cameră de 13MP cu zoom optic 3X. Camera principală a noului model integrează un grup optic cu 10 elemente și zoom digital 12X pentru cele mai apropiate detalii.

ASUS ZenFone Zoom (ZX550)

ASUS ZenFone Zoom (ZX550)

ZenFone Zoom are un stabilizator optic de imagine (OIS) pentru realizarea unor poze nemișcate, în timp ce noul auto-focus laser asigură de fiecare dată obținerea unor imagini de calitate. Utilizatorii avansați vor aprecia flexibilitatea modului manual ce permite reglaje profesionale pentru ISO, viteza declanșatorului și multe altele. Fiind un telefon-cameră foto, ZenFone Zoom poate avea o memorie internă de până la 128GB pentru stocarea datelor și fotografiilor. Ecranul IPS telefonului este similar cu cel al modelului Zenfone 2, având diagonala de 5.5 inci și rezoluția FullHD.

ASUS ZenFone Zoom la CES 2015

ASUS lansează un telefon cu zoom optic 3X, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!