stiri

ASUS MeMo Pad HD 7 anunțat la un preț de 129 de dolari

ASUS MeMo Pad HD 7

ASUS MeMo Pad HD 7 este noua tabletă de buget, fabricată de compania taiwaneză, adresată piețelor emergente, inclusiv pieței românești. Noul model primește acum un ecran cu diagonala de 7 inci și rezoluția de 1280 x 800 pixeli (1024 x 600 pentru vechiul model) și o cameră principală de 5 megapixeli.

Chipsetul ales pentru tableta MeMo Pad HD 7 este bazat pe patru nuclee ARM Cortex A7, ASUS renunțând la soluția VIA. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich însă poate primi update-urile la Jelly Bean chiar în momentul în care va intra pe piață, ASUS fiind o companiei care nu uită de dispozitivele vândute clienților.

Parte cu adevărat îmbucurătoare apare atunci când vorbim de prețul recomandat. ASUS spune că noua tabletă va costa 129 de dolari pe piețele vizate, acest lucru fiind bine-venit pentru clienții cu buget redus. (129USD – 8GB, 149USD – 16GB).

Update: ASUS MeMo Pad HD 7 mai dispune printre altele de o cameră frontală de 1.2 megapixeli ce poate capta filme la rezoluție 720p. Grosimea tabletei este de 10.8mm iar greutatea de numai 320 grame. Bateria litiu-polimer asigură o autonomie de până la 10 ore. Noile modele sunt disponibile în culorile: negru, alb, roz și verde.

ASUS MeMo Pad HD 7

ASUS MeMo Pad HD 7

Sursa foto: Engadget.com

To Top

Citește articolul precedent:
Asus Transformer Pad 300
ASUS anunță noul Transfomer Pad Infinity la Computex 2013

ASUS prezintă astăzi, în cadrul Computex 2013, noile dispozitive cu Android printre care se numără și Transfomer Pad Infinity. Tableta...

Închide