stiri

ASUS Padfone 2 și primele detalii

ASUS Padfone 2

Recolta de telefoane și tablete din această tomană este foarte bogată. Mâine, 16 octombrie, ASUS va prezenta noul Padfone 2, un concept unic pe piața mobile.

Telefonul pare mai mare, sticla dominând partea frontală. Pe lateral, Padfone 2 dispune de o ramă metalică ce face tranziția între sticlă și partea din spate a telefonului. O altă schimbare majoră o reprezintă modul în care terminalul se fixează la tabletă. ASUS a schimbat amplasamentul telefonului și este foarte probabil să se fi schimbat și conectarea electrică. Analizând primele imagini cu Padfone 2 tragem concluzia că noul telefon nu va fi compatibil cu docking-ul vechi. De asemenea, lipsește și capacul spate, cu pârghie, ce ajuta la fixarea telefonului pe tabletă.

Ecranul noului Padfone 2 are diagonala de 4.7 inci și diagonală HD. Tableta este mai subțire și mai ușoară decât prima generație.

Mai multe specificații tehnice și informații vom afla mâine după lansare pe pagina oficială ASUS.

ASUS Padfone 2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Droidcon Bucharest
Droidcon Bucharest dedicat pentru Android

România va găzdui un eveniment care va aduna programatorii interesați să dezvolte aplicații pentru sistemul de operare Android. Droidcon Bucharest...

Închide