ASUS Padfone 2 și primele detalii

| |

Recolta de telefoane și tablete din această tomană este foarte bogată. Mâine, 16 octombrie, ASUS va prezenta noul Padfone 2, un concept unic pe piața mobile.

Telefonul pare mai mare, sticla dominând partea frontală. Pe lateral, Padfone 2 dispune de o ramă metalică ce face tranziția între sticlă și partea din spate a telefonului. O altă schimbare majoră o reprezintă modul în care terminalul se fixează la tabletă. ASUS a schimbat amplasamentul telefonului și este foarte probabil să se fi schimbat și conectarea electrică. Analizând primele imagini cu Padfone 2 tragem concluzia că noul telefon nu va fi compatibil cu docking-ul vechi. De asemenea, lipsește și capacul spate, cu pârghie, ce ajuta la fixarea telefonului pe tabletă.

Ecranul noului Padfone 2 are diagonala de 4.7 inci și diagonală HD. Tableta este mai subțire și mai ușoară decât prima generație.

Mai multe specificații tehnice și informații vom afla mâine după lansare pe pagina oficială ASUS.

ASUS Padfone 2

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!