stiri

ASUS Padfone la precomandă la emag

Padfone

Celebrul ASUS Padfone este disponibil pentru precomenzi în România. Emag afișează un preț de 3340 lei (TVA inclus) pentru modelul dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon S4 8260A Dual-Core la 1.5GHz și 1GB memorie RAM. În acești bani cumpărătorul primește un telefon de ultimă generație și o tabletă, bucurându-se practic de două produse.

În cazul în care tableta și telefonul ar fi achiziționate separat de la un alt producător prețul ar fi mult mai mare. Iar dacă viitorul utilizator alege să folosească la plată cardul VISA, aceasta primește 50 de lei „cadou” (oferta este valabilă pentru toate cumpărăturile mai mari de 300 lei).

ASUS Padfone este un produs mult așteptat de utilizatori tocmai prin prisma capacității sale de a evolua. Utilizatorul poate achiziționa pentru început telefonul, apoi tableta iar într-o ultimă fază poate cumpăra tastatura dock. Fiecare dintre aceste trei componente este dotată cu un acumulator intern ce mărește autonomia de funcționare a aparatului.

Precomandă aici ASUS Padfone!

Padfone

Androidlive.ro a testat telefonul-tabletă cu mult înainte ca el să apară pe piața din România. Un review al produsului puteți citi pe pagina aceasta.

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Desire HD
HTC renunță la update-ul Android 4.0 pentru Desire HD

Toți utilizatorii de HTC Desire HD pot să își desfacă pumnii, pentru că HTC a anunțat că dispozitivul nu va...

Închide