accesorii mobile

Emag mai face o revoluție

Samsung Gear 2

Emag organizează o nouă campanie de reducere a prețurilor, oferind o gamă largă de produse la preț redus. Dacă aveți răbdarea necesară să comparați prețurile puteți găsi pe site-ul emag produse care vă interesează.

În categoria telefoane mobile cu Android am observat reduceri pentru modelele: Samsung I9195 Galaxy S4 Mini, LG G2 Mini 4G și HTC One Dual SIM.

În secțiunea tablete cu Android, emag ne propune următoarele modele la preț redus: Allview Speed Quad, Asus FonePad FE7010CG-1A010A, Samsung Galaxy Tab4 T230.

Ceasurile cu Android Wear se bucură și ele de reduceri însă nu atât de mari pe cât s-ar aștepta fanii. Motorola Moto 360 are un preț redus cu 17%, acesta fiind cel mai mare discount din această categorie.

Pe lângă telefoane, tablete și ceasuri inteligente, utilizatorii pot cumpăra, de asemenea, componente hardware, electrocasnice, unelte, cărți, etc.

Samsung Gear 2

Samsung Gear 2

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Z1
Samsung se îndepărtează de Android și lansează un telefon cu Tizen

Samsung încearcă să se îndepărteze de sistemul de operare Android și să-și promoveze propriul Tizen. Compania coreeană speră să poată...

Închide