stiri

ASUS pregătește ROG Phone 4 sau 5! Depinde pe cine întrebi!

ROG Phone 3

Primele informații despre un nou telefon ASUS au ajuns în presa specializată prin intermediul GeekBench. Telefonul testat recent apare sub indicativul ASUS-I005DA și nu ASUS_I004D așa cum ne-am fi așteptat. ASUS are astăzi la vânzare ROG Phone 3, iar următorul model ar fi trebuit să urmeze firul seriei și să se numească ROG Phone 4.

În cultura asiatică cifra 4 aduce cel mai mare ghinion fiind evitată ori de câte ori este posibil. OnePlus a sărit de la OnePlus 3 la 5 tocmai pentru a evita numărul 4, însă cei de la ASUS nu au dat semne că ar fi speriați de acestă cifră. ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) nu a fost cel mai iubit terminal, dar nici nu a reprezentat un eșec pentru taiwanezi.

Noul telefon, aflat acum în ultimele faze înaintea de introducerea sa pe piață, are 8 GB memorie RAM, Android 11 și obţine 1081 de puncte în testul Single Core şi 3584 în Multi Core. Noul telefon ASUS ar putea fi bazat pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 888, o platformă 5G ce include procesare AI, procesare pentru gaming și o putere totală de procesare de 26 Tera Flopi.

ASUS-I005DA

ASUS-I005DA

To Top

Citește articolul precedent:
Xiaomi Redmi Note 8T
Volumul de vânzări Redmi Note a depășit 140 de milioane de unități în ultimii șapte ani

Pe 19 noiembrie, Redmi a anunțat oficial că vânzările globale ale telefoanelor inteligente din seriile Redmi Note au depășit 140...

Închide