stiri

Cele mai noi informații despre telefonul de gaming ROG Phone 5

ASUS ROG Phone 5

ASUS pregătește lansarea oficială a noului telefon de gaming ROG Phone 5 pentru data de 10 martie 2021. Noul model va fi unul dintre cele mai puternice telefoane în momentul lansării, fiind însoțit de tehnologii de ultimă oră, potențate de Republic of Gamers. Denumirea ROG Phone 5 a fost aleasă dintr-o superstiție a culturilor din Asia de Sud-Est, în care cifra patru este o cifră ce îți aduce ghinion. Tetrafobia sau frica de cifra patru se manifestă sub diverse forme, mai ales că în Japonia, cifra patru se pronunță la fel precum cuvântul „moarte”. ASUS a înțeles că dacă va dori să vândă acest telefon în Asia va trebui să treacă peste denumirea ROG Phone 4 și să sară direct la ROG Phone 5.

Specialiștii de la DXOMARK au intrat în posesia noului telefon de gaming și au efectuat un test de sunet foarte concludent, bazat pe măsurători. A fost măsurată atât performanța la înregistrarea audio prin matricea de microfoane, cât și redarea prin difuzoarele încorporate. Din recenzia efectuată de DXOMARK aflăm că ROG Phone 5 este bazat pe o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 888 5G și integrează nu mai puțin de patru microfoane și două difuzoare.

Conectorul de 3.5 mm, pentru căști analogice, este susținut de un DAC ESS. Dacă vom corela aceste informații cu cele oferite de TENAA, din care aflăm că ROG Phone 5 beneficiază de un ecran AMOLED de 6,78 inchi și o baterie de 6.000 mAh, ne facem deja o imagine despre noul telefon de gaming de la Republic of Gamers.

Puteți vedea întregul review DXOMARK accesând linkul acesta.

To Top

Citește articolul precedent:
OPPO A15
OPPO lansează modelele A15 și A15s echipate cu cameră triplă AI

Mărcile chinezești de telefoane mobile devin pe zi ce trece mai interesante pe măsură ce își îmbunătățesc calitatea și își...

Închide