stiri

ROG Phone 5, cel mai puternic telefon de gaming, a fost lansat în România

ROG Phone 5s Pro

Republic of Gamers (ROG) a anunțat noile telefoane de gaming ROG Phone 5s și ROG Phone 5s Pro. Noua serie este construită pe baza platformei mobile Snapdragon 888+ ce include caracteristicile Snapdragon Elite Gaming. Puterea de procesare a celei mai puternice platforme pentru telefoane mobile din prezent este completată de până la 18 GB de memorie RAM LPDDR5. Posesorii noilor telefone vor putea accesa vitezele WiFi 6E acolo unde sunt disponibile. Bineînțeles, ROG Phone 5 rulează sistemul de operare Android 11 cu interfață grafică ROG UI.

Afișajul AMOLED de 144 Hz / 1 ms utilizat în seria ROG Phone 5s se mândrește cu o rată de eșantionare tactilă nativă de 360 Hz. În plus, ROG Phone 5s Pro dispune de o versiune color a ecranului matricial ROG Vision, care afișează animații ca răspuns la o varietate de evenimente de sistem.

Sistemul de control AirTrigger 5 suportă acum cei doi senzori tactili posteriori de pe ROG Phone 5s Pro, oferind jucătorilor capacități de control asemănătoare cu cele ale unei console. Senzorii laterali cu ultrasunete de pe ambele modele suportă, de asemenea, gesturi duble, cum ar fi tap-and-slide sau tap-and-swipe, pentru un control total.

Sistemul de răcire

Sistemul de răcire optimizat GameCool 5 cu AeroActive Cooler 5 și managerul de performanță din Armoury Crate asigură performanța maximă pentru orice scenariu de joc. Una dintre caracteristicile ce deosebesc telefoanele ROG Phone 5 de alte modele cu chipset Snapdragon 888+ este și acest sistem complex de răcire, ce permite funcționarea la frecvențe mai ridicate pentru perioade mai lungi de timp.

Pentru a permite o performanță maximă susținută, sistemul de răcire GameCool 5 din seria ROG Phone 5s are o structură termică optimă, care conține un CPU centrat, cu bateria împărțită în două părți, câte una situată de fiecare parte a procesorului. Camera de vapori 3D reconfigurată și foile de grafit extinse ajută, de asemenea, la răspândirea uniformă a căldurii pe tot dispozitivul, pentru a reduce acumularea de căldură în centru.

Ecranul

Ecranele de ultimă generație au fost o trăsătură distinctivă a ROG Phone încă de la începuturile sale, iar seria ROG Phone 5s continuă această tradiție. Dispunând acum de o rată de eșantionare tactilă nativă, de 360 Hz, afișajul Samsung E4 AMOLED de 144 Hz / 1 ms oferă o experiență de joc extrem de fluidă, cu o latență tactilă redusă. Reglate în colaborare cu Pixelworks imaginile sunt îmbunătățite și mai mult cu o acuratețe ridicată a culorilor, tehnologie HDR activă permanent pentru a îmbunătăți imaginile non-HDR și un ecran protejat de cea mai rezistentă sticlă Corning Gorilla Glass Victus.

ROG Phone 5s Pro dispune în plus de o versiune color a ROG Vision. Afișajul poate reda o varietate de animații elegante, care îți pot arăta dacă ROG Phone 5s Pro se încarcă, dacă există un apel primit, dacă modul X este activat și multe altele.

Sistemul AirTrigger 5

Controlul total este caracteristica esențială a seriei ROG Phone 5s, iar sistemul de control AirTrigger 5 oferă jucătorilor moduri distincte de a interacționa cu ROG Phone 5s sau 5s Pro, oferind un nivel de control al jocului de neegalat. AeroActive Cooler 5 dispune, de asemenea, de două butoane fizice suplimentare pentru a permite o experiență de joc autentică, asemănătoare cu cea a unei console.

În plus, ROG Phone 5s Pro dispune de senzori tactili inovatori ascunși pe capacul din spate, care oferă funcții de declanșare L2/R2, la fel ca un controler de consolă de jocuri. Aceștia pot fi controlați cu ajutorul sistemului AirTrigger 5 și funcționează împreună cu senzorii cu ultrasunete, butoanele AeroActive Cooler 5 și comenzile de mișcare.

Sunet

Sistemul audio GameFX de pe ROG Phone 5s Pro dispune de difuzoare duble simetrice cu șapte magneți pentru efecte sonore stereo echilibrate și de o mufă pentru căști de 3,5 mm, împreună cu un DAC ESS de calitate hi-fi. Ambele au fost optimizate în colaborare cu specialiștii audio de la Dirac, oferind seriei ROG Phone 5s o calitate audio cu adevărat impresionantă și un peisaj sonor mai larg.

Preț și disponibilitate

Telefonul de gaming ROG Phone 5s este disponibil în România de la data lansării, prețurile pornind de la aproximativ 5399,99 lei. Modelul ROG Phone 5s Pro este așteptat pe piața locală în prima parte a lunii decembrie.

ROG Phone 5s Pro – unboxing

To Top

Citește articolul precedent:
Tableta Viva H1003 LTE PRO/1
Allview reușește o revenire spectaculoasă cu noi telefoane și tablete cu Android

Visual Fan, compania brașoveană din spatele mărcii Allview, a reușit o revenire spectaculoasă, recuperând terenul pierdut în anii trecuți. Compania...

Închide