stiri

ASUS prezintă la Computex Zenfone AR și un router cu design ieșit din comun

ASUS Blue Cave

ASUS a prezentat la Computex 2017 telefonul Zenfone AR și un router cu design ieșit din comun.

ASUS ZenFone AR este cel mai subțire și cel mai ușor telefon compatibil Tango și Daydream. Această performanță este atinsă printr-o tehnologie inovatoare ASUS TriCam – un sistem cu trei camere constând într-o cameră principală de 23MP, o cameră de urmărire a mișcărilor și un senzor de profunzime. Față de sistemele cu trei camere de pe alte dispozitive, designul sistemului ASUS TriCam reduce amprenta camerelor pe telefon, permițând dispozitivului să fie mai ușor și mai subțire.

ASUS ZenFone AR

ASUS ZenFone AR

ZenFone AR beneficiază de procesorul Qualcomm Snapdragon 821 optimizat pentru Tango și este primul telefon din lume cu 8GB de memorie RAM. Performanțele ridicate și camerele inovatoare lucrează în conjuncție cu Tango pentru a oferi o experiență AR convingătoare direct pe telefonul mobil. Un superb ecran Super AMOLED WQHD de 5.7 inci și difuzoarele cu cinci magneți fac aplicațiile VR, jocurile și filmele mult mai imersive. Sistemul de operare Android 7.0 Nougat le permite utilizatorilor să pună în valoare telefonul prin caracteristicile sale multitasking și celelalte îmbunătățiri aduse.

O formă misterioasă și un router excepțional: ASUS Blue Cave

ASUS Blue Cave, câștigătorul Computex 2017 Best Choice Golden Award, este un router Wi-Fi, elegant, dual-band, din clasa AC2600 ce combină performanțele ridicate, securitatea înaltă și funcțiile prietenoase cu utilizatorul. Dispunând de tehnologia Intel, incluzând ultimul chipset Intel Wi-Fi, Blue Cave oferă viteze Wi-Fi concurente în clasa AC2600, asigurând streaming video 4K UHD, jocuri fără latențe și un download rapid – cu abilitatea de a suporta simultan mai mulți clienți, comparativ cu routerele obișnuite, disponibile astăzi.

Utilizarea unor antene interne a fost cheia obținerii unui design stilat, ce oferă o deschidere centrală, cu formă unică, iluminată ușor în lumină albastră. Blue Cave încorporează ASUS AiProtection, primul sistem de securitate de nivel comercial, disponibil pentru rețelele de acasă. ASUS AiProtection este o soluție de securitate gratuită pe viață, furnizată de Trend Micro Smart Home Network, ce protejează fiecare dispozitiv conectat la rețea, incluzând aici și dispozitivele IoT.

ASUS Blue Cave

ASUS Blue Cave

Blue Cave oferă câteva funcții ce sunt accesibile de pe dispozitivul mobil, inclusiv Family Overview pentru monitorizarea și controlul modului de utilizare a aplicațiilor și a conexiunii la Internet. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de controlul rețelei fără conectarea la PC, prin intermediul telefonului sau al tabletei. Blue Cave suportă IFTTT și integrarea cu alte dispozitive și servicii pentru a crea mecanisme automate.

To Top

Citește articolul precedent:
Allview Viva H1002 LTE și Viva H802 LTE
Allview a lansat tabletele Viva H1002 LTE și Viva H802 LTE

Allview va furniza pe piața locală tabletele Viva H1002 LTE și Viva H802 LTE, două modele menite să ofere utilizatorilor...

Închide