stiri

ASUS prezintă PadFone mini și noul PadFone la Mobile World Congress 2014

ASUS Padfone 2014

ASUS prezintă PadFone mini și noul PadFone la Mobile World Congress 2014, expoziție ce se desfășoară zilele acestea în Barcelona. PadFone mini este un dispozitiv versatil ce combină mobilitatea unui smartphone cu ecranul generos al unei tablete.

Format dintr-un smartphone de 4 inci, ce se cuplează perfect la o tabletă de 7 inci, PadFone mini permite utilizatorilor să extindă aria de vizualizare și să încarce telefonul în același timp. Cu un procesor Intel Atom Z2560 cu tehnologie Intel Hyper-Threading, 8GB memorie internă și suport pentru carduri microSD de până la 64GB, PadFone mini dispune de toate resursele necesare atât pentru modul telefon cât și pentru modul tabletă. Acesta beneficiază și de suport dual SIM pentru conectivitate flexibilă, oferind utilizatorilor libertatea de a folosi două numere de telefon separate pentru date și voce.

ASUS Padfone 2014

ASUS Padfone 2014

Pentru cei care preferă un ecran mai mare, noul PadFone oferă un display Full HD de 5 inci, conectivitate LTE și se poate transforma cu ușurință într-o tabletă de 10 inci. Cu un corp unitar din aluminiu și motorizat de procesorul Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.2GHz, noul PadFone rulează fluid cele mai recente aplicații și clipuri HD. Camera PixelMaster de 13 megapixeli excelează în capturarea unor fotografii clare, indiferent de subiect sau de lumină.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Fonepad
ASUS deschide standul de la MWC cu noi modele Fonepad

ASUS a debutat la Mobile World Congress 2014 cu două noi versiuni ale popularei serii Fonepad, Fonepad 7 LTE (ME372CL)...

Închide