stiri

ASUS prezintă un telefon optimizat pentru fotografii selfie

Asus Zenfone Selfie ZD551KL

ASUS vine în întâmpinarea unei cereri tot mai vizibile pe site-urile de socializare și prezintă un telefon optimizat pentru fotografii de tip selfie.

Telefon pentru Selfie

ASUS ZenFone Selfie ZD551KL va fi echipat cu un SoC Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 cu nuclee Cortex-A53 și va include grafica Adreno 405. Față de alte telefoane existente acum pe piață, ZenFone Selfie va dispune de două camere PixelMaster de 13 megapixeli, una în partea din spate și una în partea frontală pentru fotografii selfie și apeluri video. Camerele au diafragma f/2.2, unghi larg, autofocus și LED dual pentru iluminarea subiectului.

ZenFone Selfie beneficiază de un mod Beautification îmbunătățit astfel încât coșurile, punctele negre sau petele roșii să fie estompate, iar fotografia să fie perfectă (deși nu va reflecta realitatea!). Fotografiile de tip selfie, realizate în zone unde nu este posibilă poziționarea subiectului astfel încât lumina să cadă chip, vor fi corectate cu funcția Super HDR ce adaugă mai multă lumină zonelor umbrite.

Asus Zenfone Selfie ZD551KL va rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, urmând să beneficieze de o perioadă de update-uri. Telefonul va ajunge pe piață în trimestrul trei al acestui an.

Mai multe despre Asus Zenfone Selfie ZD551KL puteți găsi pe pagina oficială.

Asus Zenfone Selfie ZD551KL

Asus Zenfone Selfie ZD551KL

Asus Zenfone Selfie ZD551KL

Asus Zenfone Selfie ZD551KL

To Top

Citește articolul precedent:
Fabricile Samsung din Giheung, Korea
Samsung prezintă soluția PS-LTE pentru siguranță publică

Samsung a prezentat cea mai nouă soluție pentru siguranța publică printr-o demonstrație în timp real. Aceasta folosește tehnologia LTE (PS-LTE)...

Închide