ASUS primește înscrieri pentru adaptorul GPS

| |

ASUS a publicat pagina de înscrieri pentru cei care au cumpărat o tabletă Transformer Prime și doresc să primească gratuit un adaptor GPS. Membri ASUS pot verifica dacă fac obiectul acestei politici de upgrade, introducând numărul serial al tabletei.

Tableta Transformer Prime nu este un instrument GPS profesionist însă ASUS respectă clienții și le oferă acestora posibilitatea de a-și îmbunătăți recepția GPS. Carcasa metalică a tabletei ecranează recepția GPS, existând plângeri din cauza recepției slabe. Răspunsul companiei a venit rapid printr-o campanie de upgrade, chiar dacă această campaniei a însemnat pentru compania taiwaneză cheltuirea unor sume importante.

Înscrierile pentru adaptorul GPS se fac până la data de 31 iulie 2012. Versiunile viitoare ale tabletelor ASUS au fie carcasă din plastic, fie au anumite zone în care sunt antenele fabricate din plastic.

Tabletele ASUS Transformer și ASUS Transformer Prime

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!