stiri

ASUS Transformer Pad TF701T vine cu un ecran de înaltă rezoluție

ASUS Transformer Pad TF701T

ASUS prezintă la Berlin tableta Transformer Pad TF701T, un model din zona high-end asezonat cu cele mai noi tehnologii disponibile în acest moment. Transformer Pad TF701T dispune de un ecran IGZO-TFT cu rezoluție 2560×1600 pixeli, cea mai înaltă rezoluție ce poate fi întâlnită pe o tabletă.

Transformer cu Tegra 4

Procesorul NVIDIA Tegra 4 quad-core furnizează resurse mai mult decât suficient pentru sistemul de operare Android sau orice alt software care funcționează pe această platformă.

Fiind motorizat de procesorul NVIDIA Tegra 4 cu patru nuclee ARM Cortex-A15 și 72 de nuclee GeForce, Transformer Pad TF701T stă foarte bine când vine vorba de grafică. Cele mai compleze jocuri vor rula fluid iar filmele la rezoluție 4Kvor putea fi transmise către televizoarele compatibile fie prin Wi-Fi Miracast fie prin cablul HDMI.

ASUS Transformer Pad TF701T

ASUS Transformer Pad TF701T

Noua tabletă dispune de cameră frontală de 1.2 megapixeli pentru conversații video și o cameră video de 5 megapixeli ce capturează fotografii la rezoluție maximă în timp ce filmează Full HD 1080p.

ASUS Transformer Pad TF701T

ASUS Transformer Pad TF701T

Tableta se poate cupla un dock-tastatură pentru a deveni un portabil în adevăratul sens al cuvântului. Dock-ul dispune de un port USB 3.0 ce adaugă suportul necesar unităților de stocare rapide, iar bateria încorporată extinde autonomia modelului ASUS Transformer Pad de la 13 la 17 ore. Dock-ul integrează, de asemenea, un slot pentru carduri SDXC care se adaugă slotului microSDXC de pe tabletă.

Noul ASUS Transformer Pad va fi disponibil în România începând din al patrulea trimestru al acestui an la un preț aproximativ de 2399 lei (cu TVA inclus).

Prezentare ASUS Transformer Pad TF701T

To Top

Citește articolul precedent:
Sony Xperia Z1
Sony iese în față cu Xperia Z1

Sony a prezentat astăzi la Berlin noul telefon Xperia Z1, un model care include cele mai noi tehnologii Sony. Xperia...

Închide