stiri

Asus Transformer Prime TF701 într-un ultim teaser

as

Mobile World Congress este evenimentul în care se prezintă majoritatea telefoanelor și tabletelor ce vor fi lansate în cursul anului.

Surprizele vin în principal din partea producătorilor asiatici dar și Statele Unite ale Americii acolo unde se crează și se patentează tehnologii de ultimă oră. Și ca lucrurile să fie și mai interesante vă mai spunem că noul Ford B-Max, fabricat în uzina de la Craiova, va prezentat în mod oficial tot în cadrul acestui târg.

Unul dintre cei mai activi tigrii asiatici vine cu două propuneri interesante. Dacă ieri vorbeam despre Padfone astăzi Asus a prezentat un nou teaser în care ni se sugerează prezența unei tablete cu rezoluție mare. Noul model ar putea fi chiar Transformer Prime TF701 ce va fi disponibil cu rezoluție FullHD (1920×1200 pixeli în acest caz).

Lunea viitoare specificațiile noilor modele, ascunse acum de ochii presei și ai publicului, vor deveni clare pentru toată lumea.


as

To Top

Citește articolul precedent:
Nvidia Tegra 3
Tegra 3 cu modem LTE

NVIDIA a anunțat un joint venture cu firmele GCT Semiconductor și Renesas Mobile pentru dezvoltarea unor modem-uri LTE ce vor...

Închide