stiri

ASUS ZenFone 5 privește spre zona high-end

ASUS Zenfone 5

Telefoanele cu ecran de 5 inci au devenit un standard sinonim cu segmentul high-end. După ce am văzut modele scumpe de la Samsung și HTC, acum a venit rândul altor companii să atace această zonă. ASUS a prezentat la CES 2014 noul telefon ZenFone 5, ce dispune de un ecran IPS de 5 inci cu rezoluția HD 1280 x 720 pixeli.

Tehnologiile ASUS PenTouch și GloveTouch cresc senzitivitatea ecranului, făcând posibilă utilizarea dispozitivului cu orice fel de stylus sau chiar cu mănușa. ZenFone 5 are la bază un procesor Intel Atom Z2580, rapid și eficient, ce rulează la 2GHz. Aparatul beneficiază, de asemenea, de camera PixelMaster de 8 megapixeli cu stabilizator de imagine. Aceasta are un senzor iluminat din spate (BSI), o diafragmă largă f/2.0 și tehnologie PixelMaster, capturând imagini digitale mai bune decât cele ale multor camere foto dedicate.

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5

Camera frontală de 2 megapixeli preia autoportrete foarte clare. Modul Low-Light măsoară cantitatea de lumină disponibilă și ajustează în mod inteligent dimensiunea pixelului pentru a crește senzitivitatea senzorului cu până la 400%. ZenFone 5 este disponibil în patru culori: negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu și auriu șampanie.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Zenfone 4
ZenFone 4 face parte dintr-o nouă gamă ASUS cu Android

Telefoanele echipate cu sistemul de operare Android se vând într-un ritm amețitor iar firmele nu pot sta prea departe de...

Închide