stiri

ASUS ZenFone 6 va primi sistemul de operare Android 10

ASUS ZenFone 6

ASUS ZenFone 6 (ZS630KL) este un telefon cu specificații high-end disponibil la un preț apropiat de cel al modelelor mainstream. Telefonul este atractiv din mai multe puncte de vedere. Pe lângă prețul mai mult decât competitiv și camera rotativă Flip, ZenFone 6 are tot suportul software necesar din partea producătorului.

Compania ASUS a început de zilele trecute să livreze sistemul de operare Android 10 pentru ZenFone 6. Primii utilizatori ce au experimentat noul update au fost cei din Statele Unite ale Americii și India. După cum probabil v-ați obișnuit, update-urile sunt livrate în etape, pe grupuri de utilizatori, pentru a nu supraîncărca servere companiei.

Update-ul va oferi versiunea software 17.1810.1910.63 cu noi posibilități de control prin elemente de gestică și actualizarea aplicațiilor prin intermediul Google Play Store. ZenFone 6 vine cu noua interfață ZenUI 6 ce oferă viteză și fluiditate îmbunătățită și este simplu și ușor de utilizat. Aceasta are un aspect mai curat și mai direct, care oferă doar elementele esențiale. Noua schemă coloristică Dark Mode reduce oboseala ochilor în mediile cu iluminare redusă și este preferată de anumiți utilizatori.

ZenFone 6 este primul model din portofoliul companiei taiwaneze care primește Android 10. În perioada următoare este de așteptat ca alte telefoane precum ZenFone 5, Zenfone 5Z și ROG Phone să treacă la Android 10. ASUS ZenFone 6 (ZS630KL) este disponibil în România de la începutul acestei veri la prețuri medii de aproximativ 2499 lei.

Aflați mai multe despre ASUS ZenFone 6 în accesând articolul acesta.

To Top

Citește articolul precedent:
ROG Phone II
ROG PHONE II este disponibil acum în România

Cel mai puternic telefon de gaming al anului, ROG PHONE II, este disponibil acum în magazinele din România. ROG PHONE...

Închide