aplicatii

Autodesk parchează pe Android, iar telefonul devine Sketchpad

Autodesk SketchBook Pro pentru Android

Autodesk SketchBook Pro pentru AndroidProducătorul de software Autodesk oferă o nouă versiune pentru SketchBook Mobile, compatibilă în totalitate și cu sistemul de operare Android 2.1. SketchBook Mobile a înregistrat până acum 2,2 milioane de descărcări, fiind una dintre cele mai populare aplicații pentru terminalele mobile.

SketchBook transformă mobilul într-o tabletă grafică pe care utilizatorul poate desena și proiecta prin intermedierea ecranului tactil. Totodată este aplicația este utilă și pentru modificarea fotografiilor. Merită să vedeți o selecție de lucrări realizate în acest fel și reunite în galeria oficială de pe flickr.com/groups/sketchbookmobile, chiar dacă arhiva se bazează pe experiențele cu iPhone.

Software-ul necesită prezența unui ecran multi-touch și a sistemului de operare Android 2.1 (Eclair) sau a unei versiuni superioare. O configurație optimă include un procesor tactat la 1GHz și 512MB memorie RAM. Aplicația este disponibilă prin Android Market la prețul de 0,99USD, cei care doresc doar să o testeze au la dispoziție și o versiune gratuită.

Un scurt rezumat video despre ce se poate face cu SketchBook Mobile, vedeți în clipul de mai jos:

Link pentru download SketchBook Mobile de pe appbrain.com.

To Top

Citește articolul precedent:
Surpriză Gingerbread în AdventCalendar de la Gameloft
Surpriză Gingerbread în coșul de daruri de la Gameloft

Gameloft nu își vinde jocurile pe Android Market, dar nu sunt deloc puțini cei care le joacă pe telefoane. Pe...

Închide