Autodesk parchează pe Android, iar telefonul devine Sketchpad

| |

Autodesk SketchBook Pro pentru AndroidProducătorul de software Autodesk oferă o nouă versiune pentru SketchBook Mobile, compatibilă în totalitate și cu sistemul de operare Android 2.1. SketchBook Mobile a înregistrat până acum 2,2 milioane de descărcări, fiind una dintre cele mai populare aplicații pentru terminalele mobile.

SketchBook transformă mobilul într-o tabletă grafică pe care utilizatorul poate desena și proiecta prin intermedierea ecranului tactil. Totodată este aplicația este utilă și pentru modificarea fotografiilor. Merită să vedeți o selecție de lucrări realizate în acest fel și reunite în galeria oficială de pe flickr.com/groups/sketchbookmobile, chiar dacă arhiva se bazează pe experiențele cu iPhone.

Software-ul necesită prezența unui ecran multi-touch și a sistemului de operare Android 2.1 (Eclair) sau a unei versiuni superioare. O configurație optimă include un procesor tactat la 1GHz și 512MB memorie RAM. Aplicația este disponibilă prin Android Market la prețul de 0,99USD, cei care doresc doar să o testeze au la dispoziție și o versiune gratuită.

Un scurt rezumat video despre ce se poate face cu SketchBook Mobile, vedeți în clipul de mai jos:

Link pentru download SketchBook Mobile de pe appbrain.com.

Autodesk parchează pe Android, iar telefonul devine Sketchpad, 7.5 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!