aplicatii

Automatizează-ți operațiile cu on{X} dezvoltat de Microsoft pentru Android

on X 01

Într-un mod cu totul surprinzător, Microsoft a lansat aplicația on{X} BETA exclusiv pentru dispozitivele Android. Aceasta ajută utilizatorul să seteze drept reguli ca unele acțiuni să se declanșeze automat în funcție de locație, dată sau oră.

O astfel de aplicație nu este o noutate, dar modul în care poți interacționa cu ea este. În primul rând, pentru a o accesa trebuie să vă înregistrați prin Facebook. Dacă faceți parte din brigada anti-Facebook, puteți deja să ocoliți on{X}.

Cu on{X} puteți seta unele aplicații să pornească atunci când ajungeți la birou prin determinarea locației sau să pornească aplicația de știri sau prognoza meteo la ora la care vă treziți dimineața. Mai trebuie notat că avem capacitatea de a accesa API-ul JavaScript disponibil pe onX.ms pentru a crea propriile reguli și task-uri.

Microsoft a lansat și un filmuleț în care explică posibilitățile de funcționare ale lui on{X}, puteți să-l urmăriți mai jos.

on{X} este disponibilă gratuit în Google Play și are până acum un rating fabulos de numai 1,9.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Transformer AiO
ASUS Transformer AiO continuă transformarea

Asus continuă să ne uimească cu produse utile ce sunt capabile să îndeplinească mai multe roluri. După prezentarea primului concept...

Închide