stiri

Banii înapoi și produsul reparat – nu e un vis, e o campanie ASUS

ASUS Memo Pad 7 (ME176CX)

ASUS derulează o campanie inedită pentru piața din România. Dacă alți producătorii aleg să evite pe cât posibil repararea produselor defecte, aruncând vina asupra utilizatorului, ASUS repară produsul în cadrul garanției și returnează banii plătiți pe produs. Cu alte cuvinte, dacă ați cumpărat o tabletă ASUS și aceasta se defectează, veți primi banii înapoi și veți rămâne și cu tableta, pe care o puteți folosi în continuare după ce a fost reparată.

În cazul în care aveți o asemenea „neplăcere” și vă veți trezi cu banii returnați în cont, tableta sau laptopul ASUS va putea fi folosit cu încredere în continuare, acestea beneficiind de garanția clasică.

Campania ASUS se derulează în perioada 1 august – 31 decembrie 2015 și se numește „Fiabilitate garantată sau primești banii înapoi”.
Pentru a beneficia de acest avantaj, fiecare cumpărător trebuie să își înregistreze produsul pe site-ul https://asuspromotions.com/ro/ro/reliability/ în termen de 15 zile de la data achiziției, încărcând o copie digitală a facturii fiscale.

În cazul apariției vreunui defect hardware, clientul va contacta serviciul de asistență ASUS pentru a raporta problema și a aranja remedierea acesteia. În termen de 30 de zile de la eventuala reparație, utilizatorul trebuie să transmită o cerere de ramburs prin intermediul aceluiași site web. Compania îi va returna banii direct în contul bancar în termen de 30 de zile de la validarea aplicației pentru ramburs. Campania este valabilă pentru laptopurile și tabletele ASUS cumpărate din România.

Echipa de cercetare și dezvoltare din cadrul ASUS numără 4500 de ingineri, ceea ce reprezintă peste 30% din totalul de angajați la nivel global. Compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14,5 miliarde USD în 2014.

Imagini de la conferința de presă ce a avut loc astăzi, 30 iunie 2015, la Hotel Intercontinental din București: http://bit.ly/1H5ZxOt

ASUS MemoPAD 7 me176cx

To Top

Citește articolul precedent:
Senzor Samsung S5K3P3
Samsung a început să producă senzori foto cu pixeli de 1.0μm

Samsung a anunțat lansarea primului senzor de imagine CMOS de 16 MP bazat pe pixeli de 1.0μm (10-6metri), ce va...

Închide