media player

BenQ lansează un proiector LED cu Android

BenQ i500 cu Android

BenQ lansează proiectorul i500, un model ce integrează tehnologia DLP, iluminare LED și sistemul de operare Android.

Noul proiector dispune de o varietate mare de aplicaţii capabile de streaming wireless, proiecţie short-throw LED cu un sistem optic de calitate (conform producătorului) şi două boxe de 5W cu camera de rezonanță.

BenQ i500 rulează sistemul de operare Android 4.4, fiind capabil să funcţioneze ca un dispozitiv independent, cu acces la aplicațiile din Google Play.

Noul videoproiector BenQ i500 este echipat cu cele mai populare aplicaţii şi servicii de streaming, precum Youtube by KODI, Spotify, Vimeo, dailymotion, YuppTV, Aptoide, Arte şi multe altele. Cu ajutorul game pad-urilor şi a controlerelor de jocuri disponibile, i500 oferă acces la o serie de jocuri, ce includ shootere, strategie sau aventură.

BenQ i500 cu Android

BenQ i500 cu Android

Pentru toate acestea, i500 se foloseşte de reţeaua wireless LAN disponibilă, neavând nevoie de nici o altă conexiune. Mai mult, poate rula conţinut video şi audio direct de pe un stick USB şi poate afişa fişiere Excel, Word, sau PowerPoint, fără ajutorul unui PC.

Datorită sistemului său de proiecţie Short-Throw 0.6 (de la mica distanță), i500 poate proiecta o imagine de 80” (2.03m) de la o distanţă de doar 1 metru faţă de ecran. Prin sistemul LED de iluminare, i500 oferă un contrast de 100.000:1 și o durată de utilizare de 30.000 ore.

Cum se conectează BenQ i500 la internet

To Top

Citește articolul precedent:
Boston Dynamics
Boston Dynamics ne prezintă un robot pentru treburi casnice

Boston Dynamics, o companie dețină de Google, specializată în construcția de roboți, a prezentat ieri un robot patruped, specializat în...

Închide