stiri

Biserica Angliei acceptă plăți cu Google Pay și Apple Pay

PayPal NFC

Biserica este o instituție foarte flexibilă când vine vorba despre colectarea de fonduri. Biserica Angliei acceptă donații făcute cu Google Pay, Apple Pay sau prin SMS-uri cu suprataxă. Nu mai puțin de 40 de biserici au derulat un test, apelând la aceste metode moderne de plată. În prezent, există planuri pentru implementarea acestor metode de plată în nu mai puțin de 16.000 de biserici.

Pe lângă donațiile făcute de credincioși, biserica vrea să centralizeze plățile pentru botez, cununii, înmormântări, acatiste sau orice alt gen de activitatea ce implică biserica.

În ciuda părerilor pe care le au unii preoții în ceea ce privește numerele de identificare, codurile IBAN sau cipurile RFID, există întotdeauna o parte a clerului care pune chestiunile practice pe primul loc. Nu ar fi exclus ca pe viitor să vedem preoții români cu terminale mobile pentru plăți contactless!

PayPal NFC

To Top

Citește articolul precedent:
Casca Sennheiser MOMENTUM On-Ear 2
Sennheiser va deschide o fabrică la Brașov

Cunoscutul producător german de electronice, Sennheiser, va construi o fabrică la Braşov. Aceasta va fi a patra fabrică a grupului...

Închide