Biserica Angliei acceptă plăți cu Google Pay și Apple Pay

| |

Biserica este o instituție foarte flexibilă când vine vorba despre colectarea de fonduri. Biserica Angliei acceptă donații făcute cu Google Pay, Apple Pay sau prin SMS-uri cu suprataxă. Nu mai puțin de 40 de biserici au derulat un test, apelând la aceste metode moderne de plată. În prezent, există planuri pentru implementarea acestor metode de plată în nu mai puțin de 16.000 de biserici.

Pe lângă donațiile făcute de credincioși, biserica vrea să centralizeze plățile pentru botez, cununii, înmormântări, acatiste sau orice alt gen de activitatea ce implică biserica.

În ciuda părerilor pe care le au unii preoții în ceea ce privește numerele de identificare, codurile IBAN sau cipurile RFID, există întotdeauna o parte a clerului care pune chestiunile practice pe primul loc. Nu ar fi exclus ca pe viitor să vedem preoții români cu terminale mobile pentru plăți contactless!

PayPal NFC

Biserica Angliei acceptă plăți cu Google Pay și Apple Pay, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!