stiri

Black Friday – asaltul Android

Vinerea neagră – Black Friday (prima zi de vineri de după “Ziua Recunoştinţei” ) reprezintă în Statele Unite ale Americii momentul ideal pentru achiziționare de produse electronice și nu numai.
Pe lângă cumpărătorii care iau la pas magazinele și ajung uneori să se calce în picioare mai există o altă categorie de clienți ceva mai eleganți care stau în fața calculatorului și își comandă echipamentele mult dorite. Cei din urmă au posibilitatea să facă comenzi din orice colț al lumii plătind cu un simplu card de credit. Cu alte cuvinte, românii care doresc să profite de reducerile semnificative își pot satisface visele prin achiția directă de la magazinele specializate de peste ocean.
Magazinele virtuale precum Newegg.com sau Amazon.com practică în această zi discounturi pentru o gamă variate de electronice, inclusiv pentru terminalele mobile. Aplicațiile pentru telefoanele Android sunt și ele mai ieftine, Google operând reduceri de preț semnificative prin Android Market.
Dell oferă un pachet interesant pentru smartphone-ul Droid ce rulează sistemul de operare Android 2.2 (Froyo). Utilizatorii care încheie un contract pe doi ani vor primii terminal gratuit plus un card cadou în valoare de 25 de dolari.

To Top

Citește articolul precedent:
Tableta cu Tegra 2 și sistem de operare Gingerbread

Woow Digital se pare că este unul dintre puținii implementatori care vor avea până la Crăciun tablete bazate pe Tegra...

Închide