BlackBerry KEYone ajunge în România prin Vodafone

| |

Telefonul BlackBerry KEYone, cel mai nou model al canadienilor, ajunge în România prin intermediul celor de la Vodafone.
Model este echipat cu tastatură fizică și cu display tactil de 4,5 inci cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli. În ceea ce privește performanțele, noul model beneficiază de o cameră principală de 12 megapixeli și posibilitatea de înregistrare video 4K la 30 de cadre pe secundă. Totodată, BlackBerry KEYone dispune de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă cu un card de memorie de până la 2 TB.

BlackBerry KEYone

BlackBerry KEYone

BlackBerry KEYone beneficiază de o tastatură ergonomică și iluminată, precum şi de un senzor de amprentă. Mai mult, dispozitivul rulează sistemul de operare Android 7.1 (Nougat) și este alimentat de un acumulator de 3505 mAh, care poate fi încărcat la jumătate din capacitate în doar 36 de minute.

Hands-on BlackBerry KEYone

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!