Blasfemie – Hărțile Google Maps în App Store

| |

Hărțile Google Maps sunt disponibile în App Store. Un lucru pe care nimeni nu-l mai vedea posibil s-a întâmplat.

Apple acceptă înfrângerea și recunoaște că hărțile sale sunt rupte de realitate. Mai bine zis, Apple a uitat să cartografieze niște orașe întregi iar pe altele le-a plasat la zeci de kilometri depărtare de locația reală. Hărțile Apple au devenit subiect de glume pe rețelele sociale, utilizatorii postând tot felul de imagini pline de umor în care criticau calitatea acestei aplicații pentur telefon și tabletă.

Odată cu posibilitatea de a instala Google Maps, utilizatorii produselor Apple au acces la un software de calitate. Hărțile Google sunt precise, au rezoluție ridicată, există clădiri 3D, informații reale despre trafic și chiar imagini din interiorul clădirilor. Cu alte cuvinte utilizatorii Apple vor ieși din pluton și vor înțelege mai bine ce însemnă termenul high-end.

Hărțile Google Maps sunt disponibile în App Store

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!