stiri

Boeing alege Android pentru 787 Dreamliner

Boeing 787 Dreamliner

Unul dintre cele mai performante avioane din noua generație, Boeing 787 Dreamliner, va avea la bordul său sisteme multimedia echipate cu sistemul de operare Android. Boeing a ales cel mai performat ecosistem al momentului pentru cel mai performant avion al său și e foarte probabil ca și viitoarele aeronave să meargă pe aceeași soluție.

Prin simplul fapt că Android este un sistem de operare gratuit ce nu ridică probleme deosebite de licențiere îl face alegerea perfectă pentru telefoane, tablete, televizoare, automobile și chiar avioane. Ecranele pe care va fi afișat Android au diagonale cuprinse între 7 și 17 inci fiind montate atât pe plafon cât și în scaune.

Dacă vă veți număra printre fericiții muritori de rând ce vor zbura cu noul avion Boeing 787 Dreamliner probabil veți remarca interfața Android prezentă pe LCD-ul sensibil la atingere din fața scaunului dumneavoastră.
Boeing 787 Dreamliner

Boeing alege Android pentru 787 Dreamliner, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Android își face loc în mașină

Android își face loc și în mașină iar mulțimea de aplicații concepute special pentru acest sistem de operare e tocmai...

Închide