Boxe portabile pentru telefon

| |

Telefonul are o capacitate impresionantă pentru stocarea melodiilor preferate însă sunetul poate fi redat în condiții bune doar dacă folosim căștile sau un sistem audio. Majoritatea sistemelor audio sunt voluminoase, includ mai multe componente și necesită conectarea la rețeaua de electricitate.

X-Mini UNO

X-Mini UNO este o boxă de dimensiuni reduse, cu difuzor ceramic și acumulator intern. UNO poate reda frecvențe joase iar acumulatorul îi asigură o autonomie de până la 20 de ore. Portul de reîncărcare este de tip micro-USB, ocupând mai puțin spațiu. Baza carcasei este întărită cu metal.

Boxele X-Mini UNO pot fi achiziționate online. Vezi prețul boxelor X-Mini UNO.

X-Mini UNO

X-Mini UNO

X-Mini ME

X-Mini ME are dimensiuni extrem de reduse, de numai 38x44mm. Boxa prezintă un inel de care poți să o prinzi la diverse accesorii și un capac de cauciuc care îi protejează difuzorul atunci când nu e folosită.
X-Mini ME dispune de un port micro-USB pentru încărcarea acumulatorului intern și are o autonomie de până la 6 ore.

X-Mini ME este una dintre cele mai accesibile boxe portabile. Vezi prețul acestei boxe.

X-Mini ME

X-Mini ME

X-Mini WE

X-Mini WE este concepută pentru telefoanele de ultimă generație, mai precis pentru cele echipate cu NFC. Spre deosebire de X-Mini ME acest model suportă conectivitatea prin Bluetooth și prin NFC. Conectorul Buddy-Jack permite legarea mai multor boxe în lanț, realizându-se un sitem audio complex.

Boxa X-Mini WE este disponibilă în magazinele online din România. Vezi prețul boxei X-Mini WE.

X-Mini WE

X-Mini WE

X-Mini Max

X-Mini Max este un model nou ce continuă seria de succes produsă de XMI Singapore. Noul MAX crează un nou standard în materie de boxe portabile odată cu introducerea difuzorului pentru frecvențe înalte din ceramică. În comparație cu difuzoarele din aluminiu, cele din ceramică au capacitatea de a acoperi un spectru mai mare de frecvențe.

X-Mini Max poate reda muzica de pe telefon timp de 18 ore, după care va fi necesar să reîncărcați acumulatorul intern.

Boxa X-Mini Max este disponibilă în România. Vezi prețul acestui model.

X-Mini Max

X-Mini Max

Boxe portabile pentru telefon, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!