stiri

Boxe X-Mini Rave pentru telefoanele cu Android

X-Mini Rave

Sunetul unui telefon, oricât de performat ar fi nu reușește să satisfacă cerințele minime ale unui utilizator obișnuit. Boxele X-Mini Rave în formă de capsulă duc la un nou nivel calitativ sunetul redat de pe dispozitivele electronice portabile. Secretul X-Mini Rave constă în difuzoarele cu diametrul de 40mm cu membrană din cauciuc și în acumulatorul intern ce furnizează energia necesară. În plus, X-Mini Rave integrează un receptor FM și un ecran LCD pentru stabilirea frecvențelor.

Dispozitivele miniaturale pot fi transportate comod grație construcției ingenioase și greutății de numai 99 de grame. Acestea dispun de un acumulator intern Li-Ion (550mAh) cu o autonomie generoasă, reîncărcabil comod prin interfața mini-USB.
X-Mini Rave preia sistemul „Buddy-Jack”, care permite inter-conectarea unui șir infinit de boxe X-Mini în scopul amplificării puterii audio. Recordul actual este de 1000 de boxe X-Mini înlănțuite.

Modelul X-Mini Rave a intrat pe piața din România, fiind disponibil prin intermediul distribuitorilor VHCI. Prețul în magazinul de portofoliu Fungadgets.ro este 189 lei (TVA inclus).

X-Mini Rave
X-Mini Rave

To Top

Citește articolul precedent:
Lupta între HTC și Apple capătă accente stupide

Criza actuală afectează orice actor angrenat în jocul economic global iar fiecare procent de piață înseamnă bani (foarte mulți bani)....

Închide