accesorii mobile

Boxele Colia.Sound dau viață telefonului

Colia.Sound

Boxele portabile de înaltă fidelitate Colia.Sound dau viață telefonului. Noile modele cântăresc 210 grame, au carcase metalice negre sau argintii și pun în valoare un chip performant pentru amplificarea sunetului.

Procesorul de sunet clasa D are o putere maximă de 3W și integrează funcția ACF (Anti-Clipping Function), ce adaptează automat setările amplificării pentru a menține calitatea sunetului la un nivel optim pe tot spectrul de frecvențe, indiferent de volum.

Tehnologia eXtreme Bass System miniaturizează un sistem de amplificare disponibil pe modele profesionale iar acest lucru se poate observa imediat în calitatea sunetului.

Colia.Sound

“Distribuim diverse tipuri și mărci de boxe portabile, iar Colia.Sound reprezintă categoria grea, atât din punct de vedere al greutății, cât și din perspectiva performanțelor. Procesorul de sunet ce realizează amplificarea este superior celui de pe alte modele din portofoliu. Colia.Sound este campionul mini-boxelor de peste 200 de grame”, a declarat Valentin Haicu, directorul general al VHCI Business Development, importatorul acestor produse.

Noile boxe portabile sunt disponibile în două culori: negru cauciucat Colia.Sound Black Beat și argintiu-metalizat Colia.Sound Silver Beat la prețul aproximativ de 149 lei (TVA inclus) pe FunGadgets.ro și site-urile partenere.

Colia.Sound

To Top

Citește articolul precedent:
Prestigio MultiPhone 4040 DUO
Prestigio lansează trei telefoane dual-SIM cu Android

ASBIS lansează sub brandul propriu trei telefoane inteligente ce rulează sistemul de operare Android. Smartphone-urile sunt dual-SIM și au ecrane...

Închide