accesorii mobile

Brățara Redmi Smart Band Pro este disponibilă în magazine

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Xiaomi lansează pe piața din România dispozitivul Redmi Smart Band Pro, brățara de fitness inteligentă care le oferă utilizatorilor un ecran mai mare pentru antrenamente mai eficiente.

Redmi Smart Band Pro poate monitoriza peste 110 tipuri de antrenamente. Afișează evidența caloriilor arse, schimbările de ritm cardiac și duratele sesiunilor de exerciții fizice. În plus, oferă date metrice amănunțite pentru 15 activități sportive, printre care jogging, înot sau ciclism. De asemenea, Redmi Smart Band Pro detectează în mod automat 3 tipuri de exerciții: alergarea pe bandă, alergarea în aer liber și mersul pe jos. Brățara de fitness inteligentă are o rezistență la apă de 5 ATM, de până la 50 de metri (maximum teoretic).

Redmi Smart Band Pro oferă și detalii despre sănătate. Măsoară ritmul cardiac 24 din 24 de ore și emite vibrații de alertă în momentul în care bătăile inimii devin neregulate. Redmi Smart Band Pro are și funcția de măsurare a nivelului de oxigen din sânge (SpO2) și monitorizează ciclurile de somn, inclusiv cele de tip REM. De asemenea, măsoară nivelul de stres și pune la dispoziția utilizatorilor un exercițiu de respirație.

Redmi Smart Band Pro are o baterie care rezistă 14 zile, cu o singură încărcare, la un nivel normal de utilizare. În cazul utilizării în modul Power Saving, durata de viață a bateriei poate ajunge și la 20 de zile.

Brățara Redmi Smart Band Pro este disponibilă în oferta magazinelor specializate la prețul recomandat de 259 lei.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy S22 Ultra: Primele rezultate în benchmarkuri

Pe măsură ce Samsung pregătește lansarea pe piață a viitorul model de top Galaxy S, încep să apară noi informații...

Închide