Social Media

Android te tine la dieta

Calorie Counter & Diet preview

Calorie Counter & Diet
Persoanele ce își fac griji în privința siluetei și întâmplător posedă un telefon cu Android își pot instala acum noua aplicație de la CalorieCount.com.
Calorie Counter & Diet oferă acces la o mulțime de diete și moduri de viață ce pot aduce o scădere în greutate pentru persoanele supraponderale.

Funcțiile sale includ date despre 200.000 de alimente, aportul caloric al acestora, caloriile consumate prin exerciții fizice precum și alte instrumente extrem de utile.
Pentru a obține rezultate cât mai corecte este necesar să introduceți zilnic cantitatea de alimente consumate și tipul acestora dar și activitatea pe care ați desfășurat-o, fie că e vorba de mersul la cumpărături sau de exerciții fizice mai dure.

Interfața aplicației este aerisită și intuitivă fiind simplu de utilizat mai ales dacă ecranul telefonului are o diagonală mai mare.

Cei care doresc să instaleze aplicația Calorie Counter & Diet prezentă pe Android Market, o pot face prin scanarea codului QR de mai jos.

Calorie Counter & Diet  QR code

Cod QR pentru a descărca rapid Calorie Counter & Diet

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Tab 8.9 costa 606 euro pe Amazon.de

Tableta Samsung Galaxy Tab 8.9 este disponibilă pentru precomenzi pe site-ul Amazon.de. Nemții o pot cumpăra împreună cu o serie...

Închide