stiri

Cameră foto Polaroid cu Android

polaroid sc1630

Dacă fotografiile realizate de senzorul minuscul al telefoanelor mobile cu Android nu vă mulțumesc puteți alege un dispozitiv performant fără a renunța la sistemul de operare favorit. Polaroid a lansat o cameră foto digitală, în adevăratul sens al cuvântului, ce rulează sistemul de operare Android.

Camera oferă un zoom optic de 3X, senzor de 16 megapixeli și o interfață grafică atât de cunoscută. Ecranul cu diagonala de 3.2 inci este suficient pentru o versiune de Android, mai ales că modelul SC1630 se dovedește un adevărat monstru în materie de stocare. Aparatul integrează 54GB de memorie flash fără a mai avea nevoie de un card suplimentar.

Polaroid a inclus o mulțime de opțiuni și moduri de filmare astfel încât camera să dea rezultate satisfăcătoare. Pe lângă acestea, SC1630 se poate conecta la Android Market pentru a rula diverse aplicații (de la Angry Birds până la aplicații personalizate).


polaroid sc1630

Sursa: Androidcentral.com

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Rezound
Kodak acționează în justiție giganții Apple și HTC

Probleme financiare ale companiei Kodak nu o impiedică pe aceasta să-și protejeze drepturile de proprietate intelectuală. Kodak a acționat în...

Închide