aplicatii

Cartela poate fi încărcată de oriunde

fonmoney

Utilizatorii rețelelor de telefonie din România au posibilitatea de a își reîncărca telefonul chiar dacă se află într-o țară străină.
Portalul fonmoney.ro oferă un serviciu prin care se poate transfera credit pe cartelele celor trei mari operatori GSM de la noi.

Cum funcționează?

Tot ce aveți de făcut este să introduceți pe site numărul de telefon pe care doriți sa-l încărcați și suma dorită. Plata se face cu transfer bancar direct, carte de credit sau Paysafecard. Banii sunt transferați în formă de credit pe cartelele reîncărcabile iar la scurt timp, beneficiarul primește un sms cu anunțul creditului suplimentar.

„Mulți dintre români lucrează în străinătate și își sprijină familiile prin transfer de bani. O mare parte a banilor respectivi e folosită pentru lucruri de folosință zilnică – chirie, curent sau facturi telefonice. Fonmoney reprezintă în astfel de cazuri o super alternativă, deoarece tarifele sunt mult mai mici decât la transferuri bancare convenționale. Mai mult, Fonmoney poate fi accesat ușor și rapid pe internet. Nu este nevoie de cont, atât în cazul expeditorului, cât și în cel al destinatarului“, spune Mirko Kinigadner, fondatorul și administratorul Fonmoney. „Fonmoney și-a propus să ofere tuturor oamenilor din lume posibilitatea de a-și susține financiar familia și prietenii“, conform Kinigadner.

fonmoney

To Top

Citește articolul precedent:
E-BODA Essential A200
Top tablete ieftine cu Android

Tabletele cu Android sunt disponibile într-o mulțime de variante, mai mult sau mai puțin performante. Prețurile diferă și ele foarte...

Închide