accesorii mobile

CarVi – electronica limuzinelor de lux pe automobile low-cost

CarVi

Dispozitivele electronice întâlnite pe limuzinele de lux ar putea deveni o echipare banală pe orice automobil low-cost. Sistemul multimedia, navigația cu touchscreen, camere video, senzorii de parcare, GPS-ul, radarul și multe altele vor fi integrate într-un singur dispozitiv cu funcții centralizate. Primii pași au fost deja făcuți iar evoluția naturală va duce la produse de masă, oferite la prețuri accesibile.

CarVi

CarVi

CarVi este unul dintre dispozitivele concepute de o echipă inimoasă cu fonduri strânse pe un site de crowdfunding. CarVi se montează pe orice automobil, se conectează prin Wi-Fi la smartphone și furnizează informații asemănătoare cu sistemele limuzinelor de lux.

Sistemul poate fi o cameră auto ce înregistrează traficul în mod continuu și martor în cazul evenimentelor neplăcute. Mai mult, acesta furnizează informații și sugestii privind traficul, distanța față de automobilul din față, devierea de la traseu, încălcarea liniei continue, viteza de dedplasare și multe altele. Șoferii adolescenți pot fi monitorizați cu ușurință, datele culese în trafic putând fi consultate mai târziu.

Comparativ cu sistemele oferite de marile companii producătoare de automobile, Carvi are un preț mult mai mic. Compania ce se află în spatele acestui produs speră să vândă dispozitivul la un preț aproximativ de 100 de dolari.

CarVi – Orice mașină poate fi inteligentă

To Top

Citește articolul precedent:
România vs Australia
10 porunci pentru a folosi Internetul în siguranță

Centrul European al Consumatorilor (ECC) România se adresează tinerilor într-un modprin care poate să le atragă mai ușor atenția. Ca...

Închide