stiri

Casti cu Android

Nox Audio a adus în atenția publicului o serie de concepte interesante însă căștile Admiral Touch par a fi total deosebite față de tot ce se poate găsi în prezent pe piață. Casca din dreapta integrează un ecran LCD sensibil la atingere cu diagonala de 2.4 inci pe care este afișat sistemul de operare Android 2.1 (Eclair). Totul este posibil datorită unui procesor ARM 11, a memoriei flash de 1GB și a celor 256MB RAM destinați sitemului.

Căștile beneficiază de atenuarea activă a zgomotului ambiental dar și de conexiunea simultană atât prin Bluetooth cât și prin Wi-Fi la 2.4GHz.
Construcția acestui model este surprinzător de solidă. Căștile sunt acoperite cu aluminiu iar partea ce vine în contact cu urechea este formată dintr-o spumă cu memorie, acoperită cu un material plăcut la atingere. Modalitatea de control a volumului este și ea deosebit de interesantă. Utilizatorul poate glisa cu degetul pe ecranul sensibil la atingere și poate ajusta parametri doriți.

Nox Audio nu are intenția de a lansa prea curând acest model, planurile actuale vorbesc de o eventuală apariție pe piață la sfârșitul anului. Dată fiind complexitatea acestui model, prețul ar putea fi la fel de mare ca cel al telefoanelor cu Android.
Foto: Engadget.com

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola Atrix ruleaza Need For Speed Shift

Noul Motorola Atrix beneficiază de o serie de caracteristici ce îl scoate în fața batalionului format din multitudinea de telefoane...

Închide