Catapult King și prințesa

| |

Una dintre cele mai noi apariții din Google Play amintește de Angry Birds și de satisfacția avută după o lovitură reușită.

Catapult King e ceva mai mult decât Angry Birds. Jocul are 96 de niveluri în care va trebui să vă îmbunătățiți catapulta pentru a salva prințesa. După cum știți, prințesele sunt răpite de zmei, dragoni sau în general de personajele negative. Ca în fiecare basm, se așteaptă un erou pe cal alb care să treacă printr-o mulțime de aventuri pentru a salva fata.

Dragonii sunt ajutați de tot felul de cavaleri pentru a ține captivă prințesa, fiecare nivel fiind atractiv în felul lui. Catapulta reprezintă principala armă a cavalerului ce va trebui îmbunătățită pe parcursul jocului. Acuratețea lociturilor crește iar loviturile vor avea un efect tot mai devastator.

Catapult King poate fi descărcat gratuit din Google Play. Jocul necesită Android 2.3 Gingerbread sau o versiune mai nouă.

Catapult King trailer

Galerie foto Catapult King

Catapult King și prințesa , 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!