stiri

Caută ATM în București direct de pe telefon

Caut ATM

Căutarea ATM-urilor în București este mult mai ușoară când aveți la îndemână un smartphone cu Android. Fie că sunteți într-o zonă necunoscută și aveți nevoie urgentă de bani sau pur și simplu doriți să aflați locația ATM-urilor de ce aparțin băncii la care aveți cardul pentru a evita plata unor comisioane, aplicația Caut ATM este deosebit de utilă.

Aplicația conține o bază de date cu poziția a peste 1400 de bancomate de la BCR, BRD, CEC, BT, Alpha, ING, Bancpost, Unicredit, Raiffeisen și Volksbank. Utilizatorul poate căuta bancomatele unei anumite bănci și poate vedea poziția acestora pe hartă.

Aplicația Caut ATM este gratuită și poate fi descărcată și instalată din Google Play. Telefonul pe care instalați aplicația trebuie să ruleze Android 2.2 sau o versiune superioară.

Caut ATM

Caut ATM

Update: Aplicația are multe lipsuri și mai necesită atenție din partea echipei de programare. Multe bancomate nu sunt poziționate pe hartă. Spre exemplu nu veți găsi pe hartă ATM-ul ING de la intersecția Bd. Vasile Milea cu Bd. Iuliu Maniu (zona Apaca).

Caută ATM în București direct de pe telefon, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
LG Optimus True HD LTE Arabia Saudita
LG Optimus True HD LTE ajunge în Orientul Mijlociu

LG va începe comercializarea noului Optimus True HD LTE în țările din Orientul Mijlociu. Compania asiatică mizează pe puterea de...

Închide