Ce este Eee Pad MeMO?

| |

ASUS Eee Pad MeMOOK, tabletele Eee erau așteptate încă de anul trecut, dar de unde a apărut MeMO? Nu e roboțelul din Cartea cărților, dar rolul lui pare a fi tot acela de a-ți aminti și prezenta diverse lucruri scăpate memoriei. Merge cu stylus pen… de ce oare? Doar are un ecran capacitiv.

Nu e telefon, dar are cameră pentru videochat. Nu e nici media player portabil, dar poate reda video 1080p HD prin microHDMI. Eee Pad MeMO pare a fi un gadget de purtat cu tine în loc de agendă, în loc de ceas, în loc de mp3 player, în loc de e-reader etc.

Are un procesor Qualcomm Snapdragon și folosește sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb). Deducem că ar avea ceva forță să susțină aplicații web și să acceseze servicii cloud. Ecranul de 7.1” e suficient de mare și pentru lecturi, iar aplicații ereader se găsesc la tot pasul, de pildă noul Kindle pentru Android de la Amazon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!